Tata CLiQ Luxury sin nye gavekampanje feirer tidløse obligasjoner denne høytiden – Times of India

Oppdag gjennomtenkte kurateringsalternativer på Tata CLiQ Luxury

Gode ​​forhold, i motsetning til alt som er raskt i denne verden, er bygget over tid på grunnlaget for kjærlighet, tillit og omsorg. Gjennom tykt og tynt er menneskene som står ved siden av deg en håndfull av dem, og det er de som vil gå den ekstra milen.

Vi har alle relasjoner vi setter stor pris på, for eksempel venner som har flyttet bort, men som alltid er tilgjengelige for å oppmuntre og støtte oss, sjefer som har bidratt til å forme oss til menneskene vi er i dag, eller naboer som gir oss noe å se frem til i helgene ! Dette er mennesker som har stått ved oss ​​i våre bestrebelser, og vi setter virkelig pris på dem. Det er viktig å feire disse forholdene. En måte å gjøre det på er gjennom en gave valgt med samme lidenskap, innsats og tid lagt inn i forholdet, som blir en kanal for å uttrykke hvor mye du verdsetter personen og bindingen du deler med dem.

Denne høytiden oppfordrer Tata CLiQ Luxury, Indias fremste luksusstil for livsstil, til å minnes relasjoner som har en spesiell plass i hjertet ditt med tidløse gaver. Gjennom sin siste gavekampanje setter merkevaren søkelys på gjennomtenkt gave ved å gjenkjenne og feire forskjellige typer relasjoner som fortjener å bli verdsatt og kronisk.

Merkefilmen, med tittelen ‘Soulmates’, skildrer båndet mellom tidligere ektefeller. Fortellingen viser kort hvor mye de verdsetter tiden de tilbrakte sammen og bryr seg om hverandre, selv etter at de har skilt hverandre fordi de har vært en så integrert del av hverandres liv. Det fanger vakkert deres bånd, som blir anerkjent av den gjennomtenkte gaven de håndplukker til hverandre fra plattformen.

https://static.mediawire.in/pr/metadata/85070164/temp/2_19.png

Høytiden er en tid for glede. Det gir oss en mulighet til å uttrykke vår takknemlighet til mennesker vi setter pris på og sette pris på dem for all gleden de utløser i våre liv med gaver fra merker bygget på arv så gamle som tid.

Som reisemål for #LuxeGifting tilbyr Tata CLiQ Luxury kuraterte premium- og luksusmerker i en rekke kategorier som tilbehør, klær, skjønnhet og pleie, fottøy, gourmet, interiør, skrivesaker, klokker og mer, alt sammen er laget for de rasende og perfeksjonerte over tid for å feire spesielle bånd og historier. Filmen fremhever dette ved å vise frem de omtenksomt kuraterte gavene man kan handle for denne høytiden for å feire menneskene som betyr mest for dem og forholdene de deler.

3- (11)

Ved å omfavne prinsippene for Slow Commerce, forbedrer Tata CLiQ Luxury forbrukerens luksushandleropplevelse på nettet ved å flytte oppmerksomheten til finere elementer som håndverk, arv og verdien av en opplevelse, der surfing er en fryd og kvalitet blir næret.

Følg Tata CLiQ Luxury på:

Ansvarsfraskrivelse: Innhold produsert av Tata CLiQ Luxury

.

Leave a Comment