Rockstar -spill lager noe skummelt til Halloween -hendelsen i Grand Theft Auto V Online

Måneden med den skumleste festivalen har endelig kommet. Oktober er tiden for skrekkfans å komme ut av treverket og kle seg ut som sin favorittkarakter. Halloween har kommet, og Grand Theft Auto V kommer til å sette i gang en storm med fantastiske hendelser.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Rapporter fra samfunnet antyder at Rockstar Games har planlagt noe fantastisk for GTA -fansen. Denne Halloween -sesongen vil sikkert bli minneverdig for GTA V Online -spillerbasen med romvesener, UFOer og mer på vei til tittelen.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

videokilde: MrBossFTW

Grand Theft Auto V Online kommer til å rulle inn romvesener

I fjor utviklet Joe Rogan interesse for saker utenom denne verden, og han tauet inn folk som har møtt romvesener på podcasten hans. Hvorvidt det er noen sannhet om hvorvidt det finnes romvesener, er opp til hver enkelt, men GTA kommer sikkert til å tilby deg en interessant opplevelse med fremmede vesener. Rockstar Games har nylig delt en forseggjort tweet om romvesener og deres merkelige tallerkenlignende fartøy som tar seg til spillet.

Spillere har allerede sett noen UFOer i luften, men de blir aldri for lenge på ett sted. Disse utenomjordiske fartøyene dukker opp på en rekke steder som ørkenen, fyret, fremmed arkitektursted og mer. Kodenavnet for denne bakgrunnsoppdateringen kalles trinn 1.

Se denne historien: Hvorfor er GTA San Andreas så bra?

ANNONSE

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Alien Invasion i GTA kan være i horisonten

Rockstar Games kan ha tatt en side ut av boken til Epic Games for denne siste hendelsen. Fortnite gikk nettopp gjennom en forseggjort bue, der romvesener og UFOer styrte landet. Ting har imidlertid blitt normalisert, og romvesener er nå på vei til GTA V Online.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Hvis dette bare er den første fasen av invasjon av fremmede, så er det en full krig som venter på oss alle. Det er ganske åpenbart at fremtidige oppdateringer vil gjøre disse vesener enda mer aggressive ettersom de fortsetter å dukke opp oftere i spillet. GTA -fans kan bare se på en forseggjort krig, som kan få frem en oversikt over fantastiske fremmede våpen og teknologi.

Leave a Comment