Hvordan smelte isen i Metroid Dread

Etter hvert vil du komme til et punkt i Metroid Dread der plasseringen av spillet fryser helt.

Når det skjer, er ikke dette området av Metroid Dread det eneste som endres. Dører vil være ufremkommelige på grunn av tykk is, og noen fiender kan fryse Samus med visse angrep.

For å bli kvitt isen må du kjempe med Samus gjennom området. En sjefskamp vil følge med en cutscene som ender med at isen smelter. Dette lar deg fortsette Metroid Dread -reisen.


Metroid Dread: Slik smelter du isen

Artaria er dekket av is (Bilde via Nintendo)
Artaria er dekket av is (Bilde via Nintendo)

Isproblemet vil være hovedfokuset ditt litt i Metroid Dread. Målet ditt er å komme til Cataris, men du må finne en ny vei for å nå ventilasjonene i termisk energi på dette stedet.

Først må du skaffe deg Gravity Suit og dra tilbake til Artaria. Flytt deg mot heisen som fører til Cataris. Lagre spillet ditt på Network Station og snakk deretter med ADAM.

Artaria Network Station i Metroid Dread (Bilde via Nintendo)
Artaria Network Station i Metroid Dread (Bilde via Nintendo)

ADAM vil gi beskjed om at temperaturen på planeten, ZDR, synker raskt, og det kan være en kraftig X Parasite -fiende du kan støte på. Etter samtalen, ta heisen.

Du bør ha Morph Ball og bombe våpen nå i Metroid Dread. Bruk Morph Ball -bæreraketten, og når du nærmer deg den, blir du sendt rett til en viktig sjefkamp.

Samus må ta på seg eksperiment nr. Z-57. Dette er en ganske stor X -parasitt som ligner den døde som ble funnet i Dairon -området. Bosskampen vil gjøre bruk av mange av Samus ‘evner.

Eksperiment nr. Z-57-kampen i Metroid Dread (Bilde via Nintendo)
Eksperiment nr. Z-57-kampen i Metroid Dread (Bilde via Nintendo)

Du må ødelegge alle fire av X Parasites lemmer og skade massiv skade på hodet. Angrepene er ganske enkle å se komme, så du bør kunne overleve kampen og eliminere den.

Når eksperiment nr. Z-57 av Metroid Dread har blitt behandlet, spilles en cutscene. Det viser Samus Aran ødelegge et kontrollsystem. Det smelter isen og åpner veien for å oppnå skrueangrepet.


.

Leave a Comment