Hva er maksimal helse du kan ha i Metroid Dread?

Helse er et viktig aspekt ved Metroid Dread, ettersom det vil holde Samus i live under intense kamper.

Metroid Dread starter med Samus Aran tømt for kreftene sine på grunn av Raven Beak. Helsen din, også kjent som energi i spillet, starter på lavt 99 på grunn av reduserte krefter.

Gjennom Metroid Dread kan du stable mye mer helse på Samus ved å finne energitanker. Disse er ekstremt vanlige på Planet ZDR og vil hjelpe deg med å nå maksimal helse på 1299.


Hvordan nå maksimal helse i Metroid Dread

En energitank i Metroid Dread.  (Bilde via Nintendo)
En energitank i Metroid Dread. (Bilde via Nintendo)

Hver gang du finner en energitank i Metroid Dread, får du 99 ekstra helse. Det løftet kan du også få ved å finne energideler. Når du har samlet fire, kan du sette dem sammen til en energitank.

Hvis du anser hvert sett med fire energideler som bare en energitank, kan du øke Samus ‘helse i Metroid Dread totalt 12 ganger for maksimalt 1299 energi.

Jeg nyter virkelig hvor lite håndholdt Metroid Dread gir deg. Noen av disse utfordringene for å få ekstra energi er så vanskelige lol. Kjør, lagre kraften din, morph ball, hopp etter utvendig sprekk, og få på en eller annen måte den mega -zoomen til å krasje inn i blokker.

Du vil merke økningen i form av helsestenger. På slutten av historien, hvis du har samlet alle energitankene, vil Samus Aran ha totalt 13 helsestenger, hver verdt 99 energi.

Her er alle regionene i Metroid Dread og hvor mange energitanker og deler du kan finne der:

  • Artaria: 1 energitank og 3 energideler
  • Cataris: 1 energitank og 2 energideler
  • Dairon: 1 energitank og 4 energideler
  • Ferenia: 4 energideler
  • Burenia: 1 energitank og 3 energideler
  • Ghavoran: 1 energitank og 2 energideler
  • Elun: 1 Energitank

Sørg for å samle dem alle gjennom Metroid Dread -reisen. De er en nødvendig komponent for å overleve og ta på seg det onde som plager innstillingen til Planet ZDR.

Du trenger spesielt maksimalt 1299 energi når du møter den fryktelige Raven Beak mot slutten av Metroid Dread. Finn energitankene og -delene for å tåle flere treff.


.

Leave a Comment