En professor dør rett og slett i den nye Pokémon Legends: Arceus -traileren

De Pokémon Selskapet ga ut en ny teaser -trailer for Pokémon Legends: Arceus, og det skaper litt bekymring. De 2 minutter lange videofunksjonene fant opptak av en ukjent professors vandring gjennom en snødekt villmark mens han prøver å dokumentere pokémon ved hjelp av en merkelig enhet han har funnet.

Professoren – som trolig vil bli fandomens nyeste zaddy fordi han høres veldig søt ut – kan ikke inneholde spenningen mens han snubler over et nys av snorunter. Men på grunn av denne manns gledelige ignorering av sin egen sikkerhet som nærmer seg farlige (men åh så søte) dyr i deres naturlige habitater, er det lett å se hva som skjer videre. Professoren tar seg langt inn i en skog der han ser det han tror er en zorua og zoroark. Plutselig blir han truffet av en skygge og blir stille, mens kameraet faller til bakken i en merkelig vinkel. Pokémonen han spionerte kom i fokus og avslørte Hisuian -versjoner av zorua og zoroark. Zorua ser bekymret ut og snuser på kameraet et øyeblikk før han slinker unna.

På språket til funnet filmopptak er denne fyren død. Fans på sosiale medier registrerte sjokk og bekymring for professorens antatte skjebne, men tydeligvis ikke før de suste over hvor søt Hisuian Zorua er.

Professor Zadys påståtte død på kamera er både sjokkerende og egentlig ikke sjokkerende hvis du tenker deg om. På den ene siden, The Pokémon Selskapet har laget et veldig familievennlig bilde for sine 25 år gamle, milliarder dollar, planet-spennende, kulturelle fenomen. På den annen side er dette en franchise bygget på forutsetningen for det som egentlig er fantastisk hanekamp. Og hvis du leser Pokédex -oppføringene til et hvilket som helst antall måneder, for eksempel hatterne eller mimikyu, ting mørk i Pokémon univers. Så a Pokémon Spilltrailer som kombinerer en professor for forbrytelsen med å være altfor begeistret for pokémon, er egentlig ikke langt unna.

En mye tommere tolkning er at skyggen førte professoren tilbake i tid til Hisui -regionen der spillet er satt, noe som ville være en fin forklaring på hvorfor dette Pokémon spillet foregår i antikken.

Vi finner ut sikkert når Pokémon Legends: Arceus treffer Nintendo Switch 28. januar.

Leave a Comment